Vakantiehuizen in Cala Vadella

2 Vakantiehuizen in Cala Vadella of omgeving

 • Filters
 • Menu
 • Vakantiehuizen lijst Locatie info

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in Cala Vadella Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Can Sa Punto

Cala Vadella, Ibiza, Spanje

Mooie en comfortabele villa in Cala Vadella, Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 8 personen

Prijs raadplegen
 • 8 Villa voor 8 Personen
  4 4 Slaapkamers Villa
  4 4 Badkamers Villa
 • Beoordeling0 Recensies0,0

Sa Roig

Cala Vadella, Ibiza, Spanje

Villa in Cala Vadella, op Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 10 personen

Prijs raadplegen
 • 10 Villa voor 10 Personen
  6 6 Slaapkamers Villa
  6 6 Badkamers Villa
 • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in Cala Vadella Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in Cala Vadella die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in Cala Vadella is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

Cala Vadella - Ibiza - Spanje

Het Cala Vadella strand is 275 meter lang en ligt in een dorpjes-achtige setting. Het strand biedt een goede keuze aan restaurants, bars en winkels. Het gebied heeft een aantal kleine supermarkten en heeft gemakkelijk toegang tot de naburige urbanisaties.

Poolvillas Ibiza