Vakantiehuizen in San Antonio

2 Vakantiehuizen in San Antonio of omgeving

 • Filters
 • Menu
 • Vakantiehuizen lijst Locatie info

Gebruik de filter om het perfecte vakantiehuis in San Antonio Spanje te vinden!

Op een computer staat de filter links van de lijst met vakantiewoningen. Als u via de kaart zoekt, is de filter links verborgen en kunt u op het filtericoontje klikken om de filter zichtbaar te maken.

Op een smartphone staat de filter boven de lijst met vakantiehuizen. Gebruik de filter om uw zoekopdracht te verfijnen op gebied, aantal personen, accommodatietype etc. Maak een keuze en klik vervolgens op zoeken voor het beste resultaat.

Torbes

San Antonio, Ibiza, Spanje

Villa in San Antonio, Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 8 personen

Prijs per dag vanaf: € 243
 • 8 Villa voor 8 Personen
  4 4 Slaapkamers Villa
  0 0 Badkamers Villa
 • Beoordeling0 Recensies0,0

Gaspar

San Antonio, Ibiza, Spanje

Mooie en gezellige villa in San Antonio, Ibiza, Spanje met privé zwembad voor 6 personen

Prijs per dag vanaf: € 1.271
 • 6 Villa voor 6 Personen
  3 3 Slaapkamers Villa
  3 3 Badkamers Villa
 • Beoordeling0 Recensies0,0

Boek uw vakantiehuis in San Antonio Spanje bij Poolvillas!

Het is belangrijk om te weten dat alle vakantiehuizen en appartementen in San Antonio die te huur worden aangeboden door Pool Villas professioneel worden beheerd en dat wij u tijdens uw verblijf altijd zullen voorzien van een lokale service. Onze schoonmaak- en huishoudelijke diensten zijn erop gericht om van uw vakantie een plezierige en probleemloze ervaring te maken.

Een vakantiehuis in San Antonio is slechts een paar klikken verwijderd, op deze website kunt u online boeken met onmiddellijke bevestiging. Heeft u meer tijd nodig? Neem dan een gratis hold optie en wij houden de accommodatie voor u vast, zodat u tijd heeft om vluchten te boeken of uw vakantie te plannen.

San Antonio - Ibiza - Spanje

San Antonio (Catalaans:Sant Antoni de Portmany) is een stad en gemeente aan de westkust van Ibiza, aan de prachtige baai van San Antonio. Het is met 22.000 inwoners de tweede grootste stad van het eiland. “De Portmany” verwijst naar de naam die de Romeinen aan de stad gaven: Portus Magnus.
De stad is gebouwd rond een jachthaven en een strand. Tevens is er een uitgaanswijk met vele barretjes, clubs en restaurants.
San Antonio is vooral een populaire bestemming voor Engelse jongeren, die de plaats in de zomer dan ook massaal aandoen. Hierdoor wordt de stad door andere toeristen weleens gemeden, wat gedeeltelijk onterecht is, want San Antonio is ook de thuisbasis van het wereldberoemde Cafe del Mar en Bar Mambo, de plek waar dagelijks honderden mensen zich verzamelen om een van de mooiste zonsondergangen van de Middellandse zee te bewonderen en te luisteren naar de vele beroemde dj’s die dit schouwspel muzikaal begeleiden.
Ook bevinden zich in en rond de stad een aantal uitstekende restaurants. Het gebied rond de baai van San Antonio behoort tot de mooiste van het eiland, alwaar zich veel exclusieve huizen bevinden, maar ook de meest idyllische stranden te vinden zijn, zoals Cala Bassa, Cala Comte en Cala Salada.

Poolvillas Ibiza